Een logo borduren of toch wel een pet borduren

Logo borduren op kleding is veel opvallender dan bedrukken, maar pet borduren heeft ook zo zijn voordelen. Het borduurwerk op de kleding is duurzaam, chemisch  en waterdicht. Zodra u uw ontwerp of logo  op kleding hebt geborduurd, blijft het voor altijd behouden, tenzij u het  fysiek verwijdert. Het geeft u en uw bedrijf ook een professionelere uitstraling, aangezien ingewikkeld borduren niet kan worden gedaan met eenvoudig gereedschap. De kledingstukken vereisen geavanceerde machines en computerprogramma’s om deze elegante borduursels aan te brengen. Door uw logo, embleem of slogan  op  kleding en formele kleding te borduren, laat u zien dat u uw bedrijf serieus neemt. Als u een  gevoel van continuïteit in uw ontwerp wilt brengen, of het nu  een logo,  slogan of  afbeelding is, is er geen gelijke voor borduren. Borduren gebeurt met borduurgaren van verschillende kleuren, die gecombineerd worden  met hoogwaardige borduurmachines.

logo borduren - pet borduren

Bedrukken

De mogelijkheden van textieldruk zijn bijna onbeperkt. Het brede assortiment dat bedrukt kan worden omvat overhemden, polo’s, broeken en meer. Daarnaast kunt u ook werkkleding bedrukken zoals pet borduren, zoals overalls, veiligheidsvesten of uw sportteam kleding. Maar wanneer besluit je te printen? Bedrukking is gebruikelijk in sportartikelen, zoals voetbalshirts of trainingsjacks. Zo kunnen de namen en/of nummers van spelers efficiënt en snel worden afgedrukt! Bedrukken is dus zeker een goede keuze voor sportkleding, want sportkleding gaat meestal niet langer dan een jaar of twee mee. Het kan ook voorkomen dat je zelf een logo borduren. In dit geval is de bedrukking vaak de beste keuze, omdat de bedrukking nauwkeuriger op het shirt komt.

borduren

pet borduren brengt  andere voordelen met zich mee. Het belangrijkste is dat geborduurd textiel er luxueus uitziet.  Maakt een professionele indruk en gaat lang mee. Een ander voordeel van geborduurde kleding is dat het zonder  problemen op hoge temperaturen  kan worden gewassen en dat het ontwerp ondanks het wassen in goede staat blijft. logo borduren is beslist een betere keuze voor  materialen met een hoog oppervlak zoals (wollen) truien of handdoeken. Een overhemd borduren is lastig omdat je een extra laag aan de binnenkant van het overhemd moet bevestigen. Deze extra laag schuurt vaak tegen de huid, waardoor het dragen van een geborduurd overhemd niet comfortabel is. Borduren is daarom een ​​luxere optie voor wat dikkere stoffen en  geschikt voor intensief gebruik.