Uitgekeken op je woonaccessoires?

Heerlijkfijn-Logo

We hebben ooit weleens dit gevoel gehad. Je woont een paar jaar in je huisje, maar wilt een keer de inrichting veranderen. Je durft het niet, want straks krijg je spijt of je partner houdt je een beetje tegen om het niet te doen. Je kunt Leeff woonaccessoires bij verschillende winkel halen. Je moet goed opzoek gaan, omdat de ene winkel een andere style heeft dan de andere. Het is belangrijk om een goede beslissing te maken wat je wel en niet wilt. Je huis is een vertrouwde omgeving en een plek is waar je je rust kan vinden. 

Heerlijkfijn

Keuze genoeg 

Bij Leeff woonaccessoires is het assortiment heel breed, van lampen tot kussen en nog veel meer. Je wilt jezelf verwennen maar ook iemand anders verwennen met iets leuks. Er is vaak keuze genoeg dus slagen doe je altijd wel. Bij de winkel komt er vaak een medewerker naar je toe om te vragen waar je naar opzoek bent. Ze kunnen je precies vertellen wat bij je past.

Contact en verzendkosten

De winkel bevindt zich in Noordwijk en is met alle vervoersmiddelen te bereiken. De winkel kun je bereiken via het nummer wat op de site staat en ze zijn ook per email bereikbaar. De winkel heeft zelfs Instagram en Facebook waar ze veel foto’s op plaatsen van Leeff woonaccessoires en nog meer dingen. Je kunt ook online bestellen en de verzendkosten zijn dan 3,95,-  voor een bestelling onder de 40,- en daarboven is het verzenden gratis.