Van een vibrator tarzan tot aan goedkope sex toys 

Goede speeltjes voor in de kamer hoeven niet duur te zijn, er zijn genoeg goedkope sex toys voor jong en oud om genoeg plezier te beleven in de kamer. Of ergens anders in je huis. Je kan bijvoorbeeld ervoor kiezen om wat extra’s toe te voegen aan je avontuur. Denk aan een vibrator tarzan of misschien wel een paar handboeien. Als het je partner is dan is het vaak goed om hierover te praten. Als het je eerste date is, dan is het aan te raden om niet gelijk met handboeien aan te komen bij het avondeten. Maar experimenteren kan altijd. Je hebt genoeg mogelijkheden of je nou heteroseksueel bent, biseksueel of homoseksueel of gewoon hoe jij je voelt. 

Goede routine 

Door de verschillende soorten personen is seks natuurlijk voor iedereen anders. Juist daarom moet je vaak eerst praten voordat je seksspeeltjes toevoegt aan je routine. Als je alleen bent dan hoef je natuurlijk geen rekening te houden met anderen. Je kan dan lekker aan de slag gaan met een vibrator tarzan of andere goedkope sex toys. Veel manieren van seks kan je namelijk ook zelf ervaren. Je hebt echt niet altijd een ander nodig om een goed orgasme te kunnen krijgen. Vaak weet jij zelf het beste wat je kan doen om het voor jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. 

Schoonmaken

Tot slot is het belangrijk om alle goedkope sex toys en natuurlijk ook de vibrator tarzan goed schoon te maken. Dit is omdat er allemaal lichamelijke stoffen op de speeltjes komen te zitten. Je doet dit natuurlijk niet met een schuurmiddel maar met een clean toy. Dit is een speciaal schoonmaakproduct om op de juiste manier je speeltjes schoon te houden. Berg deze daarna weer op de juiste plek op. Tip! Onder je bed komt vaak toch niemand. Ideaal!